Träna tillsammans med familjen

Träna tillsammans med familjen

Träna tillsammans med familjen uppmuntrar till rörelseglädje för både barn och vuxna, med fokus på gemenskap och hälsa. För barn handlar denna bok inte främst om att träna. Det handlar om glädjefylld, aktiv lek. Har barnen fastnat framför datorn, surfplattan eller tv:n kan de behöva uppmuntras till att röra på sig och vi föräldrar kan inspirera till mer aktiva lekar tillsammans.

Boken innehåller en introduktionsdel där du kan testa hur aktiv din familj är, och få tips på hur din familj kan få ett hälsosammare liv, samt en del med övningar med aktiv lek för både föräldrar och barn upp till tolv år samt tuffare träning för föräldern vid sidan av aktiv lek för barnet.

Välj och vraka vad som passar er bäst! Och kom ihåg, det viktigaste är att ha kul tillsammans. Det ska vara roligt att träna och att röra på sig!

Terese Alvén har jobbat med träning i över 15 år, hon driver den välbesökta träningsbloggen ”Spark i baken”, är gruppträningsinstruktör, utbildad personlig tränare och frilansande skribent. Hon debuterade med sin självbiografiska roman Viktig: Från matmissbrukare till träningsförebild 2013.

Köp boken
Ja, jag vill ha Hoi's nyhetsbrev

* frakt tillkommer med 49 kr per beställning.


Du kan även köpa boken i din lokala bokhandel (fråga efter den!) eller hos
någon av de stora nätbokhandlarna:

Terese Alvén
Terese Alvén bor med man och barn i Vasastan, Stockholm. Terese skriver Spark i baken, en av Sveriges största träningsbloggar, frilansar som skribent och webbredaktör. I januari debuterade hon som författare med boken Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild, en bok om hennes egen livsresa. Terese har jobbat med träning i 15 år, är utbildad personlig tränare och kostrådgivare och instruerar cykel- och coreklasser på SATS i Stockholm. Bloggen Spark i baken har blivit utsedd till Sveriges bästa träningsblogg och Terese har varit nominerad till “Årets förebild” inom träning. I augusti 2014 kommer Träna tillsammans med familjen – en perfekt bok för att skapa rörelseglädje för alla familjens medlemmar.

Kontakta författaren